Зрители бесни: Невена Цонева злорадства, че измести Грахич! (шокиращи разкрития)

Зрители бесни: Невена Цонева злорадства, че измести Грахич! (шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Невена Цонева стана част от екипа на Слави Трифонов на мястото на Цветелина Грахич!

Красивата Невена Цонева само преди седмица получи невероятен подарък от съдбата. Тя стана част от „Шоуто на Слави“ като зае мястото на Цветелина Грахич.

Невена Цонева

Невена Цонева се хвали с мястото си при Слави Трифонов

Дали босненката е напуснала сама, или е била изгонена лично от Слави Трифонов, както се твърди, е отделен въпрос. Това, което вбеси зрители и ги накара да изригнат в мрежата обаче, е злорадството на Невена Цонева.

Която не спирала да се хвали и фука в профила си още от първия ден на встъпването в новата длъжност – беквокал на Ку-ку бенд. Действително Цонева редовно поства снимки и клипове от предаванията, в които се изявява.

Това подразни феновете на Цветелина Грахич, които не спират да бълват змии и гущери по адрес на жената на Венелин Венков. И да я обвиняват, че тя е в основата на уволнението на татуираната чаровница.

„Какво се е взела толкова насериозно?! И аз да съм жена на някой от бенда, щях отдавна да съм на първа линия при Слави“, „Малко усет и деликатност няма да са й излишни. Поне да беше почакала да мине малко време и тогава да се фука“, „Грахич беше сто пъти по-добра от нея и Слави ще съжалява“…

Такива и подобни коментари се срещат от почитатели на старата певица и явни антифенове на новата. Както знаем обаче, Невена Цонева от години се ползва с благоразположението на Дългия. От което можем да съдим, че мястото й в екипа може да остане гарантирано и до пенсия.

Фенове на Грахич бесни, не я искат на мястото й

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар