Мъже!… Сериозният писател Константин Трендафилов клъвна на въдицата на Дара (фурията постигна своето)

Мъже!… Сериозният писател Константин Трендафилов клъвна на въдицата на Дара (фурията постигна своето)
Гласувайте за статията

Дара си набеляза Константин Трендафилов още в „Черешката на тортата“!

Още от участието си в „Черешката на тортата“ поп фурията Дара си набеляза чаровния и млад писател Константин Трендафилов. Дори в ефир заяви, че го иска за гадже. Тогава думите й бяха посрещнати със смях от самия него. Но ето, че месеци по-късно той захапа въдицата.

Дара

Мъжете били силния пол?!… Дара накара писателя да захапе въдицата й от раз

Доста може да се поспори доколко мъжете са силния пол, след като ангелите им са толкова слаби… Успешният писател твърдеше, че няма нужда от жена до себе си и се чувства чудесно с книгите и котката си.

Да, но Дара очевидно бе на друго мнение. И не след дълго успя да постигне своето. Близки до обкръжението й разкриха, че Дарина Йотова е свалила Трендафилов, без окото й да мигне. Той просто се предал пред чара й, а тя победила.

Може би нямаше да повярваме на думите им, ако не бяха подплатени и с това снимково доказателство. На един от фотосите ясно се вижда как палавата Дара нежно целува писателя по рамото. И това ако може да мине за „приятелска“ целувка, здраве му кажи!

Друг е въпросът колко ще продължи така наречената им връзка и кой кого ще разкара първи. Знаем, че Константин Трендафилов не мечтае за сериозно обвързване, а самата Дара е луда за петима. И през ден показва червен картон на гаджетата си.

Каквото и да стане, дано поне да няма разбити сърца. Че така добре си се спогаждаха двамата около масата в „Черешката на тортата“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар