Пощури всички: Камелия го захапа гола! (горещите кадри + нуди снимки изпотиха мрежата – ВИЖ ТУК)

Пощури всички: Камелия го захапа гола! (горещите кадри + нуди снимки изпотиха мрежата – ВИЖ ТУК)
Гласувайте за статията

Камелия не спира и не спира да провокира мъжете, а дори и някои дами!

Прехвърлила 40-така ли, голяма работа! Посочете ни една родна хубавица, било то млада или стара, която може да се мери с Камелия. Златната рибка на поп фолка отдавна си е спечелила първото място в конкурса за изкусителки.

Камелия

Фурията Камелия предизвика истинско цунами в мрежата

И вече толкова години не го отстъпва на никого. Няма да го направи и сега, при това доста време занапред. Защото последните й снимки ще ни държат влага поне до есента. Знае тя как се печелят фенове и как да направиш мъжете щастливи, макар и отдалеч.

Трите снимки на Камелия, които тя сама постна в профила си в социалната мрежа, направо изпотиха потребителите. Да не кажем, че ги обринаха от… мерак.

Представители на силния пол едва не получиха аритмия при вида на певицата, която го е захапала гола. Захапала залък, намазан със сладко отгоре, но под халата си видимо няма нищо. Освен прекрасна и стегната като на младо момиче кожа.

На другата снимка Камелия закачливо се усмихва на почитателите си, а бялото халатче е щедро и целенасочено разтворено отпред. Какво се подава от него ще видите сами. И ви съветваме да си набримчите климатика до откат, защото жегата е размазваща.

Няма да ви стане по-хладно и от последното нуди фото на звездата, която демонстрира тяло на достойна кралица на красотата. Е, в цялата тази прекрасна картинка има и нещо ужасно. И то е, че за жалост на мнозина в този момент, Камелия има очи само за един мъж.

И това е Цветин, на когото тя се е отдала и принадлежи телом и духом от много, много години насам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар