Ива Екимова с обяснение към мрънкащите майки

Ива Екимова с обяснение към мрънкащите майки
Гласувайте за статията

Ива Екимова с обяснение към мрънкащите майки, които предпочитат да бъдат жертва, но не и да си обърнат повече внимание.

В своя блог Ива Екимова доста обстойно и в нейния закачливо-агресивен тон написа преди дни доста личното си мнение относно майките, особено многодетните и най-вече тези, които не се поддържат и в същото време се оплакват, коментира Ива.

Като цяло нейната позиция е, че една жена в днешно време съвсем сама може да бъде родител и също сама може да избере да не създаде поколение и ако избере, след това не бива да превръща своя избор в самопожертвователна мисия. А освен това и всички да иска да й бъдат възхитени.

Ива Екимова за майките и за жертвите

Позицията на Ива, която изразява това в своята странична на сайта на „Една.бг“ е, че да си майка в днешно време и повечето е въпрос на организация, идеята й е, че недоволните от ежедневието си, мъжа си или вида си жени сами трябва да се вземат в ръце и да променят това, защото техен е избора да имат дете.

Знаем, че Ива има момиченце, което е вече пълнолетно и което е наследило доста от таланта на починалия й баща, вокалист на групата „Сленг“.

Разбира се, коментара и личната оценка на Ива предизвикаха и ответна реакция в читателите, мнозина я подкрепят, казвайки че жената, макар и майка трябва да изглежда добре. Други намират  мнението й за доста категорично и остро. Ние пък, вярваме, че щастливата жена няма нужда от оправдания и обяснения, защото усмивката е най-хубавия аксесоар на жената, бъдете щастливи дами, модерно е!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар