Противно: Топ готвача Виктор Ангелов помля сервитьор (Още за скандалния кютек)

Противно: Топ готвача Виктор Ангелов помля сервитьор (Още за скандалния кютек)
Гласувайте за статията

Финият готвач Виктор Ангелов е имал физическа разправа

Виктор Ангелов се сбил със сервитьор. Скандалът станал в собствения му ресторант. Шеф Ангелов стана особено популярен, след като бе жури в кулинарното шоу „Мастършеф”. Винаги спокоен, компетентен и изтънчен, топ готвача имал грозен сблъсък със свой служител.

Виктор Ангелов

Виктор Ангелов се сби със сервитьор

Ресторантът на известния кулинар винаги е препълнен. И то с отбрана клиентела. Заради обслужването и кулинарните изкушения. И сега заведението се пръскало по шевовете.

Гневен, Виктор Ангелов сновял между масите и постоянно подвиквал на сервитьорите. Той не спирал да ги мъмри, че се мотат и гостите чакат дълго, за да им се изпълнят поръчките.

„Хайде, по-живо! Не спирате да се туткате! Ако не побързате, ще изхвърчите от работа”, не спирал да ги мъмри майстора на черпака. Повечето от сервитьорите безропотно приемали хулите и натякванията на шефа си.Но един от тях не издържал. В един момент разгневеният сервитьор метнал таблата по Виктор Ангелов.

Грозната сцена се разиграл пред очите на шашардисаните клиенти. Топ готвача обаче също не се сдържал и реагирал импулсивно. Из заведението се разхвърчали супи и салати, мятали се салфетки. И удари, кой където и както свари удрял другия.

Агресивният кютек бил съпроводен от грозни псувни и гнусни реплики.

„Добре, че ги разтървахме. Иначе краят щеше са бъде непредвидим и последствията може би щяха да бъдат други. Не се знае как щеше да приключи всичко. Момчето изглеждаше много разгневено. Вероятно му е дошло до гуша и повече не се стърпяло. Пък и сигурно е употребил алкохол”, разкриват свидетели на грозната сцена.

След като ги разтървали, момчето хукнало през глава и се заканило, че повече нямало да го види. Виктор Ангелов се зарекъл да го съди за нанесените щети. Клиентите започнали да се разотиват, разочаровани от боя. А други застанали на страната на топ кулинаря.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Противно: Топ готвача Виктор Ангелов помля сервитьор (Още за скандалния кютек)”

  1. Аз

    юни 30. 2017

    Може и право да е било момчето. Тоя нещо много се наду като пуяк. Я, да го дава по-смирено.

Добавете коментар