Уау, това Ани Салич ли е: Водещата свали 10 кг, забрави Бранко! (Ето тайната й рецепта)

Уау, това Ани Салич ли е: Водещата свали 10 кг, забрави Бранко! (Ето тайната й рецепта)
Гласувайте за статията

Ани Салич предизвика фурор

Ани Салич вече не е същата. Но в добрия смисъл на думата. Кой казва, че развода не може да променя? Може и още как! И то към добро. Защото при Ани Салич формулата работи и то само в положителен смисъл.

Ани Салич

Ани Салич шашна със свежарски вид

Новинарката е неузнаваема. Журналистката шашна с новата си визия. И колегите й от Нова телевизия не спират да я одумват. Но с добро и тайно да й завиждат за стройното тяло и свежарския й вид. Направо е свалила двадесетина години, не спират да я хвалят и колежките й.

Дори и най-предубедените признават, че Ани Салич е подмладена. Видимо разхубавена, стройна и много по-отворена. За това е „виновна” раздялата й с Бранко Салич.

Телевизионерката сама реши да тегли чертата на кошмарното си съжителство с Бранко Салич. Сърбинът на няколко пъти се опитал да приласкае отново жена си, но водещата била непреклонна.

Ани Салич много пъти му даваше шанс да се промени. Колко пъти й изневеряваше, брой нямат. Тя преглъщаше и търпеше заради децата.

На всичкото отгоре съ държеше надменно и студено, сякаш е принц, а тя подчинена. Но сега вече децата са големи и разбират добре всичко. Най-накрая и тя реши да си даде шанс и наистина спечели”, радват й се близките.

Промяната започнала не само с развода. Наскоро телевизионерката се подложила и на няколко подмладяващи процедури за изглаждане на бръчките и ефекта бил поразителен. Диетите също помогнали да свали десетина килограма от себе си.

Тя по-скоро спазвала определен хранителен режим, а не жестоко гладуване и отказ от определени храни. Но най-вече за младежкия й вид оказали спокойствието и щастието, което Ани Салич си гарантирала след раздялата със съпруга си. И постигнатото наистина е поразително, хвалят я и нейните приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар