Цветелина Грахич отвърна на удара: Ето как отмъсти на оперирания Слави!

Цветелина Грахич отвърна на удара: Ето как отмъсти на оперирания Слави!
3 (60%) 1 vote

Цветелина Грахич не се оставя лесно, доказа го и сега! Изпълнителката на „Искам те пак“ показа, че не си поплюва, сюрпрезирайки неприятно своя бивш началник!

Само дни след като бе натирена от Слави Трифонов, Цветелина Грахич успя да намери начин да му го върне. Певицата се показа като коравосърдечна и студенокръвна.

Цветелина Грахич и Слави Трифонов

Цветелина Грахич използва операцията на Слави Трифонов, за да му отмъсти

Оказва се, че Цвети не е последвала примера на всички бивши и настоящи служители на Дългия. За разлика от мнозина, които вече не работят при шоумена, но са му са се обадили за подкрепа след операцията, босненката не е завъртяла и един телефон.

Цветелина Грахич счела за ненужно да се обажда на човек, който само преди 2 седмици я е направил на две стотинки. Именно тогава Слави изгони певицата, като се предполага, че той не е издържал на финансовите й претенции, припомня Kliuki.bg.

В момента Слави Трифонов все още се лекува в болница. Там той се възстановява от тежката операция на крака, която му направиха.

От „Ку-ку бенд“ всички му звънели поне по веднъж дневно, както и много от останалите хора в екипа му. Цвети Грахич обаче така и не му се обажда, а и явно няма намерение да го стори.

За разлика от нея, Деси Добрева и Нели Петкова, които също са бивши вокалистки на шоуто, вече са позвънили на Дългия да му изкажат своята подкрепа в този труден миг. Двете все още са близки със Слави, въпреки раздялата си с него.

Невена Цонева пък първа дошла в болницата да го види. Певицата е много благодарна на шоумена за възможността, която й даде, като я назначи на работа и я избави от финансовата немощ.

Цветелина Грахич вече не иска да има нищо общо със Слави Трифонов. Желанието й е да се развива напълно сама, но дали ще успее?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар