Предателството на Люси Дяковска разби Маги Халваджиян!

1

Люси Дяковска срази Маги Халваджиян, заби му нож в гърба!

Певицата Люси Дяковска предаде сензационно Маги Халваджиян. Двамата работиха в цели три предавания заедно, но очевидно рижавата лесбийка е решила, че й е време за промяна.

Люси Дяковска и Маги
Люси Дяковска предаде Маги Халваджиян

Оказва се, че Людмила не желае отново да застане сред журито на X Factor, а предпочита „Гласът на България“, пише HotArena.net. Тя все още обмисляла кое от предложенията да приеме, но повече клоняла към предаването на Би Ти Ви.

Ако действително премине в редиците на конкуренцията, Люси Дяковска ще забие зверски удар в гърба на Магърдич. Арменецът направо я позлати, включвайки я в цели три свои проекта, а сега тя му се отплаща така.

Припомняме, че певицата го играеше жури в X Factor преди 2 години, а миналата есен беше жури в „Пееш или лъжеш“. Тази пролет пък участва като състезател в „Като две капки вода“. И за трите предавания на Маги Люси прибра тлъсти хонорари.

Този път обаче тя била изкушена от „Гласът на България“ и не ставало дума за пари, а много й харесал самият формат през тази година. Затова жадувала и тя да се докосне до него, но първо искала да види кои са останалите членове на журито, за да си направи сметката дали ще се разбира с тях или не.

Люси Дяковска като цяло има голям опит с телевизията. Освен гореизброените три предавания, тя е участвала още в „Мюзик айдъл“ и „ВИП Брадър“.

Люси отдавна не е само певица, но и риалити звезда. Кой път ще поеме за следващия телевизионен сезон, скоро ще разберем.

1 коментар
  1. Виктория казва

    Еи клюкари такива оставете я на мира. Тя обича тия хора и ги не оставила. Защо не на правите това което тя е направила и тогава приказвате. Вие сте рижави клюкари и не сте и на малкия пръст ЗАВИСТНИЦИ. Друго в България не знаете. Supper si.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.