Уникално: Продуцентът на „ВИП Брадър“ взриви България с тази новина!

Уникално: Продуцентът на „ВИП Брадър“ взриви България с тази новина!
5 (100%) 1 vote

Създателят на „ВИП Брадър“ разтърси цялата страна с велика вест!

Нико Тупарев, който е продуцент на „ВИП Брадър„, разкри нещо невероятно. Той даде на феновете огромно щастие, от което те все още се опомват, научи Kliuki.bg.

ВИП Брадър

Нико Тупарев и Ники Кънчев отново в комбина, но не само във „ВИП Брадър“

Оказва се, че тази година ще има сезон на „Биг Брадър Ол Старс„. Новината бе съобщена лично от Тупарев, който в момента провежда преговори с потенциалните участници.

Миналата година такъв формат не бе направен и всички помислиха, че с него е свършено. Тази есен обаче традицията ще се завърне и феновете на Къщата ще я гледат цели три месеца.

Както е известно, „ВИП Брадър“ трае два месеца, а „Биг Брадър Ол Старс“ – един. Всичко започва в средата на септевмри и приключва малко преди Коледа.

Щом ще се прави и вторият формат, това значи само едно – продуцентът разполага с пари. Очаква се огромни хонорари да лапнат някои от най-големите ни звезди, много от които обаче позабравени отдавна.

От ВИП формата вече 120 бона си осигури Маргарита Хранова, която се явява голямата звезда на Къщата тази година. Освен нея, вътре ще бъдат и чалга диви като Мария и Сашка Васева.

Засега за „Биг Брадър Ол Старс“ е сигурен единствено Димитър Господинов. Той нашумя във „Фермата“, където обаче не спечели и не успя да прибави пари към сметката за лечението на сина му.

Припомняме, че този формат е съставен от звезди от други риалити предавания. В него могат да участват всички, които вече са се подвизавали в някакво шоу или надпревара.

Последният победител на Ол Старс е фолк дивата Деси Слава. Тя ще бъде детронирана през декември.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Уникално: Продуцентът на „ВИП Брадър“ взриви България с тази новина!”

  1. Dinko

    юли 02. 2017

    Можете ли да обясните какво означава: „Деси Слава ще бъде детронирана през декември“?

Добавете коментар