Виктор Калев направи нещо невероятно, Слави не може да повярва!

Виктор Калев направи нещо невероятно, Слави не може да повярва!
4.3 (86.67%) 3 votes

Виктор Калев трогна до сълзи Слави Трифонов!

В мигове като този, когато си прикован към легло, разбираш кои са истинските ти приятели. Виктор Калев със сигурност е такъв за Слави Трифонов, научи Kliuki.bg.

Виктор Калев и Слави Трифонов

Виктор Калев е истински приятел на Слави Трифонов

Актьорът може да напусна шоуто, да предаде Дългия, включвайки се в конкуренцията от Нова ТВ, но във важните моменти той е до шоумена. Нещо, което не се забравя никога.

Виктор Калев се е обадил на Слави, за да го пита как е и дали има нужда от нещо. Актьорът дори сам е навестил бившия си шеф, издават източници от болницата.

По този начин томахавката помежду им вече е заровена. Слави Трифонов възприе като предателство работата на Вики в „Като две капки вода“, ала сега вижда, че той му е истински приятел.

Припомняме, че Виктор Калев си замина от „Шоуто на Слави“ под предтекст, че не иска да работи вече за друг и иска да бъде самостоятелен. Само след година обаче той прие предложението на Маги Халваджиян за „Капките“, с което си плю на предишните думи.

Актьорът обаче има своето обяснение. Той не счита, че е предал Слави, защото не си е тръгнал изведнъж, а постепенно.

„В „Като две капки вода“ работих само 3 месеца, приех го като временен ангажимент. В „Шоуто на Слави“ бях на постоянен трудов договор, а не исках да е така. Просто ми трябваше свобода, Слави ме разбра.“ – споделя Виктор Калев.

И докато Вики все още счита Дългия за свой много близък приятел, то друг негов бивш служител тотално го е загърбил. Цветелина Грахич изобщо не се сеща да попита как е Слави, с което изгори всички мостове към него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар