Брутален! Слави Трифонов попиля Иво Сиромахов от болницата, остава и без него?!

Брутален! Слави Трифонов попиля Иво Сиромахов от болницата, остава и без него?!
5 (100%) 1 vote

Вместо да благодари, Слави Трифонов навря Иво Сиромахов в миша дупка!

Около концертите в „Арена Армеец“ и след операцията по спешност на Слави Трифонов, Иво Сиромахов отново пое ролята на водещ на вечерното шоу. Сценаристът не за първи път сяда на стола на шефа си, но сега може да му е за последно, узна kliuki.bg.

Иво Сиромахов може да е поредният напуснал Слави Трифонов

Иво Сиромахов може да е поредният напуснал Слави Трифонов

Слави Трифонов за пореден път си е показал рогата и се е доказал като ужасен цербер и кошмарен шеф. Сиромахов в последния момент се нагърбва с нелеката задача да води шоуто му. А в замяна получава само обиди и критики. Явно Дългия не може да приеме с лека ръка факта някой друг да застане на неговото място и да се появява в национален ефир всяка вечер.

За да не се надуе Иво и да вземе да си повява, че стана за заместник на учиндолеца, той се е постарал всячески не просто да го свали на земята, а направо да го закопае! Сиромахов направо е станал шишман, че се е навил да замества шефа си. не че е имал и особен избор!

Публиката приема доста добре сценариста в ролята на водещ

и дори се появиха идеи, че вече е време за рокада. Явно точно тези коментари са вбесили Слави Трифонов. Затова той започнал да натяква на Иво всички негови кусури.

Сиромахов си позволи да изрецитира предварително подготвена реч за референдума, който бе отхвърлен от Народното събрание. След пламенното си слово, той не получил поздравления от шефа си, че подкрепя идеята му, а точно обратното!

Благодарност явно е някакво непознато явление за Дългия. Но пък острият език продължава да е негова запазена марка. Той дал стриктен инструктаж на Иво как да говори и как да се държи пред камера, сякаш за ърви път застава пред нея и сам не знае къде да си дене ръцете, пише hotarena.net.

Дори докато бил на сцената на „Арена Армеец“, Слави Трифонов не спрял да изпраща съобщения с чисто команден тон на сценариста. Тормозът продължил и от болничната стая на водещия. „Да не забравиш…“, „в никакъв случай не споменавай…“ и „без лигавщини…“ и тн. са сред любимите фрази на шоумена. А след всеки ефир подлагал Сиромахов на подробен коментар и жлъчна критика. До кога ли ще издържи Иво на този тормоз…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Брутален! Слави Трифонов попиля Иво Сиромахов от болницата, остава и без него?!”

  1. Иво

    юли 02. 2017

    Слави направи грешка – Иво Сиромахов е значително по-интелигентен и умен от Трифонов ! Браво, Иво !

  2. Слаба ракия е тоя Иво Сиромахов. Опитва се да измести Слави Трифонов. Май Дългия ще го накаже. Критикувам се по няколко пъти от Иво Сиромахов. Пишман като изтъркана плоча. Кой си ти, ма Иво!? Ти си олигофрен! Какъв си ми ти на мен, за да ме сватосваш на Слави Трифонов и въобще някой кой ти дава право да се включваш и да бъдеш водещ на предаването? Ще си отваряш устата само като си влезеш във всяка роля на всяка Актьорска вечер, ясно ли ти е? Последен ни гледа там, а претенциите ти големи! ИВО СИРОМАХОВ Е ОЛИГОФРЕН. Той ще бъде актьор, но не и водещ.

Добавете коментар