Скандал! Диляна Попова отведе Борил, Асен Блатечки е бесен

Скандал! Диляна Попова отведе Борил, Асен Блатечки е бесен
Гласувайте за статията

Почивката на Диляна Попова и сина й може да не се окаже толкова безпроблемна!

Актрисата Диляна Попова в момента се намира на море със сина си Борил, но това предизвиква негодуванието на Асен Блатечки. Двамата родители така и не могат да се разберат за подялбата на времето с Борил, научи Kliuki.bg.

Диляна Попова

Диляна Попова и Асен Блатечки пак се хванаха за гущите

Оказва се, че звездата от „Стъклен дом“ също настоява да ходи на море с детето си. Когато узнал, че бившата му го е оставила пред свършен факт, актьорът побеснял.

Блатечки имал доста проекти за лятото и сега успял да си отскубне малко свободно време. Възнамерявал да го прекара със сина си, за да се сближи с него, но Диляна Попова го изненадала неприятно.

Когато манекенката и малчуганът се върнат в София, вече ще е късно за Асен, който отново ще бъде затрупан с работа. Затова най-вероятно общият плаж на актьора и малкото му дете ще се размине.

Блатечки ще трябва да се задоволи с лятна почивка с първото си семейство, при което се завърна. Той отново живее със съпругата си и дъщеря си и сигурно тях ще заведе на море.

Припомняме, че актьорът, който отскоро е и режисьор, се залюби с Диляна Попова преди 6 години, когато двамата участваха в „Стъклен дом“. Връзката им продължи цели 3 години и приключи със забременяването на актрисата.

Асен Блатечки призна Борил за свое дете, но не заформи семейство с Диляна, а се върна при Катерина Горанова. Тя, макар и трудно, го прие, а и дори вече работи заедно с него като режисьор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар