Ужас за Наталия Симеонова, ето докъде я докара Денис!

Ужас за Наталия Симеонова, ето докъде я докара Денис!
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова е с разбито сърце и всеки ден страда!

Телевизионерката Наталия Симеонова се намира в окаяно положение. Тя не спира да пълнее, а всичко е заради мъката й по Денис Ризов.

Наталия Симеонова и Денис Ризов

Наталия Симеонова така и не прежали Денис

Близките на блондинката вече сериозно са притеснени за нея, тъй като здравето й започва да куца. Причина за това са многото килограми, които е качила.

Наталия Симеонова е едва 150 см. висока, а вече гони 100 кила, писа в. „Таблоид“. Това е причината да изглежда умопомрачително напълняла.

Приятелите й издават, че тя все още се е държала с теглото, когато я връхлетял кошмарът Денис Ризов. Продуцентът я излъгал, че иска да се съберат, а после се отметнал.

Това сломило Наталия, която потърсила утеха в храната. Тя ядяла по всяко време и така само за около месец наддала с десетина кг.

Както е известно, Денис е голямата любов на журналистката. Двамата бяха женени, но той я остави преди години. Впоследствие ту се събираха, ту се разделяха. Последният процес продължава и до днес.

„Обича го безумно и винаги ще го обича. Той е за нея принцът на бял кон, въпреки че я нарани безброй пъти досега. Любовта никога не пита на кого да се отдаде.“ – споделят близките на Наталия Симеонова.

Русокосата чаровница дори беше на косъм от преместване в САЩ. Тъй като Денис живее там, тя имаше реални намерения да го последва.

След като обаче за пореден път стана ясно, че вокалистът на „Ахат“ не е сериозен в намеренията си, връзката му с Наталия отново пропадна. От мъка пък тя напълня и вече ще й е трудно да си хване каквото и да е гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ужас за Наталия Симеонова, ето докъде я докара Денис!”

  1. Прекрасно

    юли 01. 2017

    Просто прекрасно, че вече ги дели океана. Дано накрая Наталия проумее, че тоя грозник не заслужава страданието й по него. Тя е милион пъти по-хубава от него, само трябва да се съвземе и да отслабне. Явно е вярно това, което наскоро четох за руската жена, че тя е посветена до гроб на мъжа, независимо каква пройдоха е. Наталия, знаете, има руска жилка. Дано да е прихванала и нещо българско, ще й е от полза.

  2. jfjf

    юли 02. 2017

    Денис е един тъп селяк !!

Добавете коментар