Брутално откровена! Емилия попиля Коко с тези свои признания (Вижте цялата истина)

Брутално откровена! Емилия попиля Коко с тези свои признания (Вижте цялата истина)
Гласувайте за статията

Емилия потвърди официално, че е разделена с Коко Динев.

След куп спекулации по адрес на връзката им, Емилия реши да проговори и да каже истината за случващото се между нея и Коко. А то отговаря напълно на тиражираното в медиите – двамата са разделени отдавна и вече не го крия, научи kliuki.bg.

Коко вече е минало за Емилия, и то болезнено

Коко вече е минало за Емилия, и то болезнено

Емилия ще разкрие, че с Динев наистина са разделени и ще даде обширни пояснения за отношенията им в следващия епизод на „Папараци“. Тя винаги е предпочитала личния й живот да си остане такъв. Този път, обаче, явно наистина е огорчена от случилото се между нея и любимия й, и то на фона на раждането на дъщеря им Мира.

А и всички спекулации вече й идват в повече. Затова певицата е откровена, че двамата вече не са заедно. Пояснява, че просто един ден са се скарали и всичко е приключило. Явно тази кавга не е причина, а повод за раздялата им. Емилия държи да подчертае, че причина не е и изневяра. Просто явно двамата са прекалено различни и не са един за друг.

Изпълнителката на „Калифорния“ се чуди и мае на тези жени, които си мислят, че като родят дете на богат мъж, той никога няма да ги зареже. А тези размисли ни водят на мисълта, че май меракът на Коко да се разделят е бил по-голям. Но, двамата си знаят най-добре както е пропукало любовта им, пише hotarena.net.

За раздор в звездната двойка се говори още от месеци. След 10 години връзка, Емилия започна да демонстрира, че Коко вече не е до нея. А от този факт на нея сякаш не й е толкова зле. Дори самата тя споделя, че днес се чувства щастлива. Дали не е поза и какви чувстват бушуват в сърцето й, надали ще може да ни обясни с думи…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Брутално откровена! Емилия попиля Коко с тези свои признания (Вижте цялата истина)”

  1. Mima

    юли 03. 2017

    Nqma koi da q prebiva ot boi sega.

Добавете коментар