Операцията преобърна всичко: Слави Трифонов се върна при любимата жена! (сензацията е пълна)

Операцията преобърна всичко: Слави Трифонов се върна при любимата жена! (сензацията е пълна)
1 (20%) 1 vote

Слави Трифонов отново е в ръцете на любимата си жена!

Преди седмица България настръхна от новината, че Слави Трифонов е бил опериран по спешност. Шоуменът претърпя тежка операция на крака като му беше поставена изкуствена става. За щастие всичко премина успешно и сладурът в момента се възстановява.

Слави Трифонов

Слави Трифонов и Маги Ангелова отново са по-близки от всякога

Не само това обаче е хубавото в случая с него. Оказа се, че благодарение на тази интервенция, животът на Слави Трифонов се е обърнал на 180 градуса. И той отново е в ръцете на най-любимата си жена. Разбира се, става дума за Маги Ангелова, с която Слави беше в сериозна връзка преди години.

Магдалена Ангелова, която е известен столичен психолог, е и единствената, на която Слави публично е признавал чувствата си по време на концерт. Днес двамата отново са близки и то повече от очакваното.

Е, засега Дългия е в ръцете на Маги не като любим, а като пациент, но и това е нещо. Оказа се, че Слави е подновил срещите си с Ангелова, на която решил да разкрие всичко, което го мъчи. И да потърси психологическа помощ.

Той й доверявал най-вече проблемите в личния си живот, а не толкова в работата. И попивал всеки един съвет и дума на Маги. Както знаем, Ангелова е омъжена и има дъщеря от съпруга си.

Но близки до Слави Трифонов са убедени, че такава любов като тяхната не може да умре и е още жива. „Трябва им само малко повече време заедно, за да се преоткрият отново. Смятаме, че като нищо те може пак да се съберат. А ако това стане, то определено ще завърши с развод за Маги и сватба за нея и Слави“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар