Мила картинка: Румен Радев събра двете си жени заедно! (Деси и Гинка показаха, че не се долюбват – снимки)

Мила картинка: Румен Радев събра двете си жени заедно! (Деси и Гинка показаха, че не се долюбват – снимки)
Гласувайте за статията

Президентът Румен Радев събра заедно бившата и настоящата си съпруга!

Истинска мила картинка представляваха заедно двете жени на президента Румен Радев преди дни. Държавният глава събра Десислава Радева и Гинка Кесякова на едно място за първи път. А поводът за това беше театралният спектакъл с участието на щерка му Дарина.

Румен Радев

Румен Радев събра заедно двете си жени

Талантливата Дарина изигра главната роля в постановката „Задача с едно неизвестно“ на фестивала „Сфумато“ и действително се представи повече от брилянтно. За жалост обаче не толкова момичето, колкото майка му и мащехата му събраха погледите на зрителите в залата.

Румен Радев седеше на първия ред, а двете му жени бяха сигуирани на третия. Това, че не се долюбват особено една друга доказа фактът, че макар и на един ред, те не седяха една до друга. И дори не размениха повече от един учтив поздрав.

Самият президент изгледа представлението на дъщеря си на първия ред, а до него седяха две деца от Родопите. Малчуганите разтърсили президентското семейство с тежката си съдба. Родителите им са много зле, както физически, така и финансово.

Затова и Десислава Радева решила да отиде лично в селото им Вълчан дол и да ги покани на гости в столицата. Децата имаха щастието да гостуват и на президента и първата дама за няколко дни в Бояна.

Младата Дарина Радева обра овациите на зрителите

А двамата обещали да поемат грижата за тях и да им помагат с всичко, което могат занапред в живота. Това определено е страшно благородна постъпка от страна на Румен Радев и особено на съпругата му. Тъй като досега към Десислава Радева имаше не особено топли чувства от страна на множество българи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар