Това тя ли е: Гери-Никол не спира да яде, виж какви бутове отпра! (качи килата за нула бройки – снимки)

Това тя ли е: Гери-Никол не спира да яде, виж какви бутове отпра! (качи килата за нула бройки – снимки)
Гласувайте за статията

Гери-Никол не спира да пълнее, вече плаши и феновете си!

Принцесата на хип-хоп музиката у нас Гери-Никол отново успя да сюрпризира феновете си. За жалост обаче този път не с хубаво. Оказа се, че от абитуриентския си бал до днес, което е само месец и нещо, певицата се е окръглила доста.

Гери-Никол

Гери-Никол качи килограми за доста кратко време, наля яката дупара

Снимки от нейни участия доказват без съмнение, че варненското чудо с яката дупара наистина е отпрала яка дупара. А баджаците й са в пъти по-обемисти от преди. Самите й почитатели я майтапят в мрежата и я съветват да наблегне на плодовете и зеленчуците, вместо на пиците.

Не знаем с какво точно се храни Гери-Никол, но е повече от ясно, че едва ли щеше да направи тази дупара от чушки и доматки. В действителност тя доста се беше взела в ръце преди бала и за няколко месеца успя да влезе във форма.

„Гери ходеше на фитнес всеки ден и оставаше в залата часове наред. Няма как това да не й се отрази на тялото. Влезе във форма и не спираха да я хвалят. На бала изглеждаше убийствено – като парче от модно списание. Но какво стана после, никой не знае. Може би го удари на живот повече от нормалното, а след това и похапването е било царско“, коментират близки до обкръжението й източници.

Няма лошо съвременните мацки да са пищни и дори леко пухкави – аман от болни анорексички! Но все пак килограмите трябва да са съобразени с ръста, а при Гери-Никол той не е от най-щедрите. Певицата е дребничка, затова и трябва доста повече да внимава какво слага в устата си, съветват я в мрежата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар