Иван Ласкин съсипа Алекс Сърчаджиева: Нямам нерви да се занимавам с идиоти!

Иван Ласкин съсипа Алекс Сърчаджиева: Нямам нерви да се занимавам с идиоти!
Гласувайте за статията

Иван Ласкин избра доста нетрадиционен начин за комуникация с любимата си Алекс.

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева отдавна са доказали, че не са като „другите двойки“. Връзката им не веднъж е попадала в медийното пространство заради темперамента на двамата. А поразяващата уста на актьора този път застигна най-близката му жена, узна kliuki.bg.

Иван Ласкин и Алекс са сладки по свой начин

Иван Ласкин и Алекс са сладки по свой начин

Алекс по никакъв начин не е застрахована от вербалните удари на Иван Ласкин. Дори напротив – тя ги търпи много по-често, но вече е имунизирана и не им обръща внимание. Това доказва и последния отчаян ход на устатия актьор. Той избра да застреля Сърчаджиева с нейното любимо оръжие. Или с други думи – да я атакува през социалните мрежи!

Иван Ласкин не е от най-активните във фейсбук. За сметка на това, всеки негов пост предизвиква сензация и грандиозни скандали. А последният вероятно е бил от семеен тип, съдейки по изказването му и към какво е насочено този път.

Той публикува в профила на Алекс послание, с което упорито й намеква, че прекарва прекалено много време в социалните мрежи. Явно това вече се е превърнало в проблем, който дразни чувствителния й и артистичен мъж, пише hotarena.net.

Александра, спри да харесваш безсмислени тъпотии във фейса, защото ще дойда и ще ти пусна компютъра в пералнята! Нека тази безразборност от „лайкове“ към тъпаци спре сега! Толкова работа имаш, а се фейсбукираш с идиоти, които са идиоти! Разбира се, че това е смешка, но тя си носи своето послание. Поздрави от едно езеро в Пирин. Твой Иван, написа Иван Ласкин и със сигурност успя да разсмее Алекс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар