Бомба: Пайнера прибра Цветелина Грахич! (чалгарките скочиха срещу облагите на босненката)

Бомба: Пайнера прибра Цветелина Грахич! (чалгарките скочиха срещу облагите на босненката)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич си знае интереса и моментално се облажи пак!

Дни след като си тръгна от Слави Трифонов и „Шоуто на Слави“, Цветелина Грахич показа, че определено е от жените, които си знаят интересите. Тя уж се канеше да стане част от бенда на гаджето си Кристиян Шаламанов, но ето, че пристана на Пайнер.

Цветелина Грахич

Фурията Цветелина Грахич пристана на Пайнер, колежките й от компанията бесни от злоба и завист

Самата певица посетила офиса на Митко Пайнера наскоро и се цанила за негова звезда. Разбира се, той приел без почти никакво колебание, тъй като славата и рейтингът на компанията му са почти залезли.

Припомняме, че концертите на Пайнер от години нямат успеха на предишните. А в последно време певачките не успяват да продадат билетите за нито едно по-мащабно събитие. Затова и Цветелина Грахич дошла дюшеш за Пайнера, който видял в нея шанс отново да блесне с нещо.

„Цветелина е повече от популярна и мнозина я обичат покрай работата й при Слави Трифонов. Тя има и своите хитове, заради които Пайнера се съгласи да й дава половината от печалбата от участията й. Това е доста повече от останалите певици, много от които са договорили едва 20-30 процента печалба“, разкриват източниците.

Новината за договора на Цветелина Грахич с Пайнер обаче накарала много от топ звездите на компанията да озлобеят. Дори чалга диви като Преслава, Галена, Джена и прочие настръхнали от мисълта, че босненката ще ги засенчи. И че вече тя ще бъде любимката на Митко.

Тепърва ще видим как ще се развият отношенията между колежките и дали действително Цветито няма да натири много от конкурентките си в девета глуха. Защото знаем, че това тя определено си го може.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Пайнера прибра Цветелина Грахич! (чалгарките скочиха срещу облагите на босненката)”

  1. Михаела

    юли 03. 2017

    ‘Цанила’? Виждам, че не сте достоверен и читав сайт, но може ли да не пишете на разговорен език!?

Добавете коментар