Ти да видиш: Водещият Румен Луканов продава пици на парче в столицата! (истината шокира всички)

Ти да видиш: Водещият Румен Луканов продава пици на парче в столицата! (истината шокира всички)
4 (80%) 1 vote

Румен Луканов се водеше звезда в Нова телевизия, но нещата се обърнаха!

От топ водещ – продавач на пици. Това се случи с водещият на „Сделка или не“ Румен Луканов, който отскоро може да бъде засечен как привиква клиентите и им предлага пица на парче срещу два лева в столицата. Това съобщи вестник „Таблоид“.

Румен Луканов

Румен Луканов май привърши с телевизията, реши да се отдаде на частен бизнес

Припомняме, че след 11 години на екран, Румен Луканов беше привикан от шефовете на медията, които го сюрпризираха с края на предаването. Не, защото той го е водил зле, или защото няма зрителски интерес. А, защото след толкова години на екран то вече се е изчерпало.

Рейтингът на „Сделка или не“ заплашваше да удари дъното ако имаше още един сезон и затова ръководството реши да го прекрати. Вместо да се чуди за каква друга длъжност да се моли, Луканов реши да развие свой собствен бизнес и да печели от него.

Той отвори два магазина за вина в централната част на столицата. Единият от които още съществува и дори прогресира. Той се намира на бул. „Александър Стамболийски“ и се радва на клиентски интерес. Другият обаче трябваше да хлопне кепенците.

Мястото му бе на централната улица „Алабин“, а на негово място в момента цъфна пицария. Барът е премахнат и мястото повече прилича на закусвалня, в която се правят и продават пици на парче.

Заедно с Румен Луканов работи и още един пицар, а водещият се надява тази му идея да се окаже по-успешна от предишната. Ние също му го пожелаваме – още повече, че за вкусна пица винаги ще има клиенти и завиден оборот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар