Пълен обрат: Деси Добрева удари джакпота! (не може да повярва на късмета си – виж тук)

Пълен обрат: Деси Добрева удари джакпота! (не може да повярва на късмета си – виж тук)
Гласувайте за статията

Деси Добрева най-после може да диша спокойно!

Бившата певица на Слави Трифонов и най-голямата му любимка Деси Добрева дълго време не можеше да намери своята ниша в музикалния бранш у нас. Въпреки ангелския си глас и безспорен талант, изпълнителката едва свързваше двата края, за да може да живее нормално.

Деси Добрева

Деси Добрева най-после може да си поеме въздух и да бъде спокойна що се касае до финансите

Припомняме, че тя се грижи съвсем сама за дъщеричката си, след като се раздели със своя съпруг. Деси Добрева имаше и проблеми с парите за майчинство, които държавата отпуска. И неведнъж признаваше, че да живееш финансово добре в родината, си е задача с повишена трудност.

Ето обаче, че съдбата се усмихна на талантливката и най-после и на нея й провървя. Близки до певицата разкриха, че Деси Добрева се е сдобила с наистина кадърен импресарио, който й е уредил участия по сватби за целия летен сезон, та чак до зимните месеци.

С парите от тези си участия Деси най-после ще успее да закърпи изтънелия си бюджет. И да си подсигури нужните средства за зимния сезон, че и за по-нататък.

„Деси е изпълнител – мечта. Да знаете как й се радват хората и колко се разчувстват на песните й. Тя знае и как да ги разплаче, но и как да ги разсмее. Чувството й за хумор е блестящо и е странно, че толкова време оставаше някак на заден план в музикалния бизнес у нас. Но макар че не е директно в ефир, а по тържества и сватби, сега тя е далеч по-добре от много така наречени звезди“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Пълен обрат: Деси Добрева удари джакпота! (не може да повярва на късмета си – виж тук)”

  1. еее

    юли 05. 2017

    Защо не се върне при Слави?!

Добавете коментар