Честито: Ася Капчикова показа бременното си коремче! (бебето е било планирано – виж тук)

Честито: Ася Капчикова показа бременното си коремче! (бебето е било планирано – виж тук)
Гласувайте за статията

Ася Капчикова е бременна от приятеля си Живко!

Плеймейтката Ася Капчикова скоро ще трябва да отложи всичките си работни ангажименти и планове за развитие в журналистиката. Припомняме, че лично Венета Райкова я покани да работи като репортер в новото й предаване.

Ася капчикова

Ася Капчикова е бременна, но крие състоянието си още от суеверие, защото още не е в третия месец

Причината за това е повече от прекрасна. А именно – красавицата е бременна. Бъдещият татко е новият приятел на Ася Капчикова – Живко, с кого тя се събра преди няколко месеца, пише вестник „Шоу“.

Живко не е от светските среди и не е познат на широката общественост. Това обаче е повече плюс, отколкото минус за плеймейтката, която се напати от публичността на връзката си с рапъра Криско преди време.

Двамата с Живко си пасват идеално, а и са от еднаква зодия – телец. Ася не спира да благодари на съдбата за него и да го хвали пред приятелките си. Именно пред тях тя първо се изпуснала, че е в трепетно очакване на потомство. Което е било планирано от двамата.

„Ася е още в самото начало на бременността си, не е влязла в третия месец. Затова и не признава публично, че чака бебе – от чисто суеверие. Знаем обаче, че ще бъде прекрасна и отдадена на детето си майка“, коментират източниците.

Наскоро плеймейтката загатна за състоянието си в социалната мрежа като публикува снимка, на която нежно е прегърнала коремчето си. А над нея написа: „Толкова щастлива“…

Което само по себе си дава да разберем, че Капчикова е в един от най-прекрасните и жадувани от всяка жена моменти в живота си.

Виж как нежно е прегърнала коремчето с растящото си бебе

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар