Снежана Макавеева отврати в „Черешката на тортата“: Не знаела кой е Владо Николов! (виж простащината + беса на зрителите)

Снежана Макавеева отврати в „Черешката на тортата“: Не знаела кой е Владо Николов! (виж простащината + беса на зрителите)
Гласувайте за статията

Снежана Макавеева потресе ефира снощи с невежеството си!

Актрисата и модел Снежана Макавеева предизвика скандал още с първата си поява в „Черешката на тортата“ снощи. Тя буквално потресе зрителите с невежеството си, съчетано с грубост. И то не към кого да е, а към легендарния български волейболист Владимир Николов.

Снежана Макавеева

Снежана Макавеева се взе за световна звезда

Още от самото начало на вечерта Макавеева се държеше язвително и арогантно с Владо Николов, при това без никаква причина. Волейболистът се опитваше да я похвали, а след това да подеме нормален разговор на трапезата.

Всяка негова дума обаче бяха посрещнати някак на контра от Снежана Макавеева. Която стигна дотам, че да съобщи незнанието си кой е човекът до нея на масата. „Ти сега играеш ли някъде или си бил известен преди 10 години?!“, изтърси актрисата, пише Пик.

След тези изцепки целият Фейсбук изригна срещу нея, а потребители заявиха, че са отвратени от неадекватното поведение на това никому неизвестно същество. Цитираме:

„Потресен съм как е възможно новоизлюпените „артисти“, които са снимали един сериал, един филм и две реклами да имат такова самочувствие?!? Освен това, как може да си артист и да говориш с тези паразити – „ше“, „ся“, „дет“. Ти коя си и как стана известна?

С актьорски умения не е със сигурност, защото нямаш даже наченки от тях. Била 3 месеца в Япония и се върнала с повече знания от учителя си… Поредната надрусана булевардна принцеса. Умираме да правим глупаците известни…

Изключително противно и невъзпитано момиченце с явен афинитет към свинете – то не бяха „свинщини“, не беше „помийка“, не беше „кочина“ – недопустимо! Да се върне в кочинката си, да си завре там грозната зурличка и да не се излага“ – този и стотици подобни коментари сринаха надутата актриса.

А, за да я осветлят по темата за родните спортни величия, бяха предевени и доказателства от мрежата. Снежана сама може да види какво дава търсачката по името Владо Николов. И какви резултати отчита на нейното име. Повече коментари са излишни.

Ето какво сочи търсачката за Николов

И ето резултатите за Снежито

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Снежана Макавеева отврати в „Черешката на тортата“: Не знаела кой е Владо Николов! (виж простащината + беса на зрителите)”

 1. Радосла

  юли 04. 2017

  Напишете вашия коментар тук…

 2. tttttt

  юли 05. 2017

  Тази Снежана много насериозно се е взела.Кой пък нея я познава и с какво е толкова известна.Много е елементарна.Играла в един филм някаква посредствена роля и толкова .Какво се надува,Владо е класи над нея!!!!!!!!!

 3. Камито

  юли 06. 2017

  Тя си мисли,че с това си поведение ще си намери повече чичаци за забавление.Със сигурност прасета като нея-бол

 4. Zlatena

  юли 06. 2017

  Snejana Makaveeva ne e aktrisa a e mnogo prosta ulichna prostitutka sus otvratitelni grozni cici

Добавете коментар