Сензация: Мика Стоичкова води Миа в България! (внучката на Камата за първи път на родна земя – снимки)

Сензация: Мика Стоичкова води Миа в България! (внучката на Камата за първи път на родна земя – снимки)
Гласувайте за статията

Мика Стоичкова и Айкут вече летят за България с дъщеря си!

Дъщерята на Мика Стоичкова и първородна внучка на Христо Стоичков – Миа скоро ще стъпи за първи път на българска земя. Малкото момиченце пристига с родителите си в столицата, където тримата смятат да прекарат лятото.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова води за първи път Миа в България

Откакто се е родила през миналия септември, Миа е пътувала доста, но досега не беше стъпвала на родна територия. Новината за пристигането в България оповести самата Мика Стоичкова в профила си в социалната мрежа.

Тя публикува две снимки – на едната показва стегнатите вече за път куфари, а на другата съпруга си Айкут и Миа на летището в Маями. Тримата очакват полета си, с който ще излетят за родината. А Мика Стоичкова се е заканила да прекара тук цялата си лятна ваканция.

Разбира се, тримата едва ли ще се задържат само в столицата. Със сигурност Мика и Айкут ще искат да покажат красотите на морето и планината на своята щерка. А се предполага и че Миа ще се запознае с повечето приятели и роднини на семейството си.

Доколкото знаем, дори нейната баба Пенка още не я е виждала – въпреки че информацията за това не е на сто процента сигурна. В началото двете си общуваха чрез Скайп, но има вероятност майката на Стоичков да е преприела и пътуване до Америка.

По-важното в случая е, че слуховете за раздяла между Мика Стоичкова и Айкут се оказаха пълна лъжа и измислица. Двамата са заедно, по-близки от всякога и никога дори не са се карали за нещо по-сериозно от обикновените битовизми.

Щерката на Камата стегна куфарите за родината

На летището в очакване на полета за България

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар