Жегата се върна: Синоптичката Натали Трифонова разцепи по бански! (виж какво парче е само – СНИМКИ)

Жегата се върна: Синоптичката Натали Трифонова разцепи по бански! (виж какво парче е само – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Натали Трифонова е една от най-харесваните синоптички в родния ефир!

Времето на Никол Станкулова, Деси Банова и Гери Малкоданска май изтича. Защото от известно време насам конкурентката им Натали Трифонова се слави като топ красавицата сред синоптичките в родния ефир.

Натали Трифонова

Натали Трифонова изпоти мрежата със снимки по бански

Мацката, която накара много зрители (предимно от мъжки пол), да предпочетат прогнозата на Би Ти Ви пред тази на Нова телевизия, си е направо гореща. А днес повече от всякога.

Натали Трифонова вече се радва на отпуската си и реши да върне жегата у нас като постне няколко свои супер горещи снимки по бански от плажа. Няма какво да коментираме кадрите – прелестите й се виждат с просто око и от самолет.

Жалко, че Слави Трифонов изтърва подобно чудо, но той да му мисли. Припомняме, че още откакто дойде в телевизията, Натали Трифонова беше спрягана за новата любовница на Дългия.

Впоследствие обаче се оказа, че между тях не е имало нищо. А той дори името й не е запомнил като хората. Факт, за който доста мъже биха го укорили. Да не кажем, че ще го и „благословят“.

Остава загадка кой е щастливецът, който се радва на тази приказна красота, носеща името Натали?! Младата синоптичка знае как да пази в тайна личния си живот и да държи настрани любопитните погледи.

„Млада е още, живее й се. Май няма сериозен човек до нея и така е по-добре. Нека да поработи, да се наслади на щастието и свободата си, пък тогава да му мисли. Все ще се намери някой, който да й опъва нервите после“, смеят се близки до нея източници.

Какво ще кажете, а – такова парче май няма и в Нова телевизия

Страшна мацка се оказа

Конкуренцията може да й диша прахта

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар