Отново война в чалгата: Преслава пак яхна метлата! (Въвлече и Джена в жестока битка)

Отново война в чалгата: Преслава пак яхна метлата! (Въвлече и Джена в жестока битка)
Гласувайте за статията

Преслава не се предава

Преслава не спира да търси начини да си отмъсти. Пайнерката не може да се побере в кожата си заради обтегнатите си отношения с Галена. След като роди втория си син, жената на Гальо Вафлата се завърна с мощен апломб на сцената.

Това не спирало да тревожи гласовитката от Добрич. Тя се притеснявала, че кариерата й е в застой. И от години не е вадила парче, което да се превърне в хит.

Преслава въвлече и Джена на своя страна

Но не така били нещата около конкурентката й. Брюнетката се притеснявала не на шега от финансовите възможности на Мама Ураган, доверяват източници. За никого не е тайна, че влюбеният в нея съпруг правил всичко възможно, за да й угоди. И въпреки че гласовитката от Смядово не грабна мечтаната статуетка и не стана „Певица на годината” тя не спира да вади хит след хит.

А феновете полудяват, щом тя се качи на сцената. Определено Галена знае как да го прави и го може. Именно новите й парчета и популярността на доскорошната й приятелка не давали мира на Преслава. И тя сериозно обмисляла възможността дай нанесе удар под кръста. И не само на нея. А и на останалите топ три в чалгата.С които Преслава също воювала негласно-освен Галена, Емануела и Десислава.

Но в коварният си замисъл тя не искала да е сама. А привлякла и Джена. Гласовитката от Разград също скоро роди първото си дете. Тя се омъжи за Наско Стоев-Малкия Канар и дари с наследник известното музикално семейство.

След като стана ясно, че свекърва й няма никакво намерение да отстъпва лидерската си позиция от техния оркестър „Канарите”. И да се пенсионира като солистка, снаха й решила да поднови кариерата си. Като ударно се завърна на сцената.

Заради което враждуващите доскоро певици се съюзили и вече са създали общо парче.„Лицемерието в чалга бранша е огромно. Двете певици доскоро бяха в доста обтегнати отношения. Заради раздаването на годишните музикални награди. И защото Преслава отново се оказа привилигирована, за сметка на други. Но сега Преси отново яхна метлата. И въвлече и Джена в обща битка срещу тези три колежки”, доверяват източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Отново война в чалгата: Преслава пак яхна метлата! (Въвлече и Джена в жестока битка)”

  1. Йоанна

    юли 05. 2017

    Абе защо сте толкова неграмотни? Направо главата да го заболи човек от този текст – то не бяха смислови, не бяха пунктуационни грешки… С оглед на подреждането на речта си мисля, че най-вероятно имате и говорни проблеми. Сериозно препоръчвам да си изясните първо българската граматика и ако не се получава, да потърсите логопед – за речевия дисбаланс. Ако не разбирате какво ви пиша, сериозно се замислете за смяна на професията, може да прегледате и материала от 1-ви до 12-ти клас в училище. Ще ви помогне да сформирате по-ясно представа за личността си. Ако и така не се получи – нужен е психолог. Като се замисля сега… Нужен е и за друга цел – за говоренето на лъжи публично и чувството за безнаказаност. Вие страдате от хронична липса на отговорност спрямо изказванията и действията си. Вие сте проблем за обществото и опасни за неговото развитие.

Добавете коментар