След турбуленцията в брака им: Жени Калканджиева прибра Тачо, не спират да се глезят!

След турбуленцията в брака им: Жени Калканджиева прибра Тачо, не спират да се глезят!
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева прости на Тачо

Жени Калканджиева и Тачо изживяват ренесанс на връзката си. Двойката имаше много катаклизми по пътя си, но сега нещата изглеждат повече от перфектни. А скърцането в брака красавицата нарича „изпитание на любовта”.

Днес шефката на модна агенция „Визаж” и нейния мъж не спират да се глезят. И да се радват на близостта си. Двамата са на почивка в тузарското планинско градче Банско. Тачо и Жени качиха снимка на личните си профили, която веднага привлече коментарите.

Те са се щракнали до супер новия атракцион в планинския курорт. Това е една от най-дългите водни пързалки. Модерното съоръжение се намира в известната местност Бъндеришката поляна.

Пързалката е една от най-дългите в цяла Европа. Със своите 350 метра тя държи първенството. Подобни увеселителни съоръжения има само на три места в света. И те са в Америка, Нова Зеландия и Австралия.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева и Тачо се глезят в Банско

След турбуленцията в отношенията си и връзката си с моделката Зорница Линдарева, Тачо отново е с Жени. Шестата по красота в света му прости за изневерите.

Двамата се глезят и както си личи по всичко са повече от щастливи. Синът им Жорко е на гости на баба си и дядо си в Испания. Родителите на Стефан Манов-Тачо от години живеят в южната страна, където развиват ресторантьорски бизнес.

Малкият ще си пристигне едва към края на август. Тогава семейството е планирало и почивка на море. Според плановете си тримата ще отмарят на гръцките плажове.
„Когато ми изневери, не чупя чинии е не вдигам скандали.

Просто си тръгвам, много съм горда. Ако пак ми сервира изневяра-пак ще го напусна. Но щом единия е решил да си тръгне, не можеш да го спреш. Просто се взимаш в ръце и продължаваш”, философства Жени Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар