Доналд Тръмп шокира света: Мелания трябва да си знае мястото!

Доналд Тръмп шокира света: Мелания трябва да си знае мястото!
Гласувайте за статията

Доналд Тръмп накара мнозина да се замислят за патриархалните му убеждения!

Президентът на САЩ се показа за пореден път като човек, който смята мъжа за повече от жената. Доналд Тръмп взриви американските медии с това, което каза по адрес на жена си, научи Kliuki.bg.

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп сюрпрезира неприятно жена си

Очевидно за държавния глава има неща, които не се обсъждат от жените. Това са теми, свързани с политика, спорт и др.

„С жена ми имаме система. Тя отговаря за детето, а аз взимам решенията. Все пак от един мъж се очаква да бъде глава на семейството, а и жените не могат да бъдат лидери.“ – споделя Доналд Тръмп с усмивка.

Думите му за жените не са някаква изненада, тъй като по време на кампанията му преди година лъснаха тайни записи на него, в които той говори как жената става само за удоволствия и разплод.

Шокът обаче идва от там, че се очакваше, че президентът има други възгледи поне по отношение на съпругата си. Двамата с Мелания се обичат много, както твърди той, ала явно това не стига за по-освободени възгледи от негова страна.

Доналд и Мелания са женени от 12 години. Това е третият брак на настоящия американски президент. Двамата имат син, който през есента ще започне 5-ти клас.

Бизнесменът е показвал уважение и признателност на жена си през годините. Например, когато стана президент миналата година, той направи компромис и остави Мелания и сина им в Ню Йорк до лятото. Така малкият Барън не бе травмиран от промяна и завърши учебната година в позната атмосфера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар