Бомба: Виж какво се случва зад стените на дома на Илиана Раева! (разкритието потресе всички)

Бомба: Виж какво се случва зад стените на дома на Илиана Раева! (разкритието потресе всички)
Гласувайте за статията

Илиана Раева обожава първородната си внучка, но не и нейния татко!

Идилията в дома на Илиана Раева беше безспорна. Е, поне докато дъщеря й Виолета Сиракова не реши да й доведе за зет футболиста Георги Коруджиев. От когото роди и първородната внучка на Илиана и Наско – малката Илиана-Куини.

Илиана Раева

Зетят на Илиана Раева и Наско Сираков на издръжка при тях

Както знам, бебето осмисли живота на Раева и цялото семейство. Момиченцето е гледано като същинска принцеса, макар че, както се оказа – Илиана Раева не питае същите чувства към татко му.

Близки до обкръжението на фамилията разкриха, че още от самото начало Илиана Раева не гледала с добро око на Коруджиев. Той играе във втородивизионния клуб „Царско село“ и тъщата смятала, че е твърде ниска топка за дъщеря й Вили, съобщава вестник „Галерия“.

Опасенията на Раева се потвърдили след раждането на малката принцеса, когато установила, че Георги не може да поддържа високия стандарт на живот за двете си жени.

На практика Коруджиев ударил джакпота с Илиана Раева и Наско Сираков, защото едва ли не, бил на тяхна издръжка. Само и само Виолета и бебето да са задоволени отвсякъде, бабата и дядото поемали почти всички разходи.

Наскоро петимата отидоха заедно на почивка на морето и не е нужно да споменаваме кой е платил цялото това луксозно удоволствие в скъпия хотел.

Източниците признават пред вестника, че Раева дава много, но и следи изкъсо всяко движение на зет си. „Само да има глупостта да кривне от пътя и да изневери на Виолета. Е, тогава вече ще види кон боб яде ли и какво означава гневът на разярената Илиана“, смеят се те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар