Ето как Виктория и Дейвид Бекъм се запознават! (Тя му се предлага като лека жена)

Ето как Виктория и Дейвид Бекъм се запознават! (Тя му се предлага като лека жена)
Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм и Виктория са семейство от 20 години, но всичко започва по любопитен начин!

Футболната мегазвезда Дейвид Бекъм и модната икона Виктория Бекъм имат много богато минало. Двамата са в любовна връзка вече две десетилетия, но малцина се сещат за началото на любовта им.

Дейвид Бекъм и Виктория

Дейвид Бекъм има любопитно начало с Вики

Всичко започва на футболен мач на „Манчестър“ (Юнайтед), където Бекс игра в началото на своята кариера. По онова време, средата на 90-те години, Виктория е част от групата „Спайс гърлс“ и се подвизава с фамилията Адамс.

Тогава Вики е голяма фенка на Дейвид, когото е гледала само по телевизията. Един ден отива на мач и след това дръзва да се запознае с английския национал, научи Kliuki.bg.

Виктория, която по онова време вече е известна певица, използва славата си, за да влезе в съблекалнята на отбора. Така се навира директно при Дейвид Бекъм и се запознава с него.

Носят се легенди, че още по време на запознанството си двамата са го направили под душовете. Това определено е срамно за всяка дама и може би заради това така и не са го разкрили публично.

Последиците от всичко това са брак и четири деца. Въпреки голямата си слава, тази двойка остана заедно много дълго време.

Разбира се, изневерите са присъствали и в техния живот. Дейвид Бекъм е кръшкал на Вики повече пъти, отколкото е ставал баща. Всичко обаче винаги е било мимолетно и се е завръщал при жена си.

„Те се обичат, колкото и трудности да са имали. Всичко започва на шега в една съблекалня, а продължава цели 20 години.“ – пишат на Острова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар