Рени изкърти: Ще прави концерт в Арена Армеец! (колежки се смеят: Слънчасала е!)

Рени изкърти: Ще прави концерт в Арена Армеец! (колежки се смеят: Слънчасала е!)
Гласувайте за статията

Рени сериозно се е заела да реализира мечтата си за концерт в Арена Армеец!

Да направи голям концерт и да взриви Арена Армеец, досущ като Слави Трифонов, Графа и други. Това си е наумила певицата от ретро чалгата Рени. И това не било само мечта, а цел, която смята да реализира и то скоро.

Рени

Рени си вкара доста големи амбиции

Припомняме, че Рени се оттегли от музикалната сцена у нас и от самата държава преди години. Когато се омъжи за Борис Пилософ, роди му двама сина и замина за живее в Израел.

Всъщност Пилософ я натири там с обещания, че и той ще дойде при семейството си по-късно. Е, това не само не стана, но Рени живя дълго в Израел сама с момчетата си. След което в един момент й просветна и се върна в България.

Знаем, че амбициите й бяха да възроди кариерата си от недотам близкото минало. Дали успя или не обаче, е доста спорно. На практика Рени не може да се доближи дори до участията и фенската маса на колежките си Преслава, Галена, Емануела, че и Джена дори.

Вярно е, че изкара нова песен, наречена „За най-красивия боклук“. И по думите й това парче надминало в пъти личните й рекорди за гледаемост. Доколко това насърчава вярата й за препълнена Арена Армеец е друг въпрос.

Колежките на Рени обаче не си поплюват и моментално показаха завистта и пренебрежението си. „Слънчасала е, горката сигурно. То е от жегите. Как си въобразява, че ще напълни зала, за която малцина у нас изобщо си позволяват да мечтаят. То целия Пайнер не може да я напълни, та Ренито ще го направи. Освен ако не я вземе Слави Трифонов да изпее една песен с него“, смеят се певачки от гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар