Маги Халваджиян в ступор: Зрители скочиха бесни срещу новия Х Фактор! (виж кое породи гнева им)

Маги Халваджиян в ступор: Зрители скочиха бесни срещу новия Х Фактор! (виж кое породи гнева им)
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян не иска да повярва какво се случва!

Новият сезон на „Х Фактор“ започна със скандал. Бесни зрители заплашиха да бойкотират формата и да не изгледат дори една минута от него. А Маги Халваджиян не иска да повярва на реакциите.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян не може да проумее недоволството на някои от зрителите

Причината за недоволството на редица потребители в мрежата е фактът, че в журито отново ще бъде Велизар Соколов – Заки. Според мнозина Заки няма никакво място в подобен формат, тъй като отдавна се е захванал с адвокатската си кариера, а не с музикалната такава.

„Да, той и колегата му от „Авеню“ имат някои хубави песни, но кого са реализирали?! На кой млад талант могат да дадат шанс и да го продуцират като Саня Армутлиева или Графа. Де факто при Графа беше и най-силният сезон на този формат“, пишат потребители по форумите.

Припомняме, че действително първият сезон на „Х Фактор“ се направи не от Маги Халваджиян, а от Графа. Тогава в журито бяха големият Васко Василев, Поли Генова, Мария Илиева и Мага.

А след края му излязоха доста талантливи и с бъдеще певци. После обаче предаването си пое от Халваджиян и с всяка изминала година все имаше по нещо, което да вбеси и да разочарова публиката.

Единствената, която е добре дошла сред менторите, е Саня, тъй като чрез компанията си тя превръща в звезди доста от кадърните участници.

Така или иначе изборът на Заки вече е факт, а Маги Халваджиян едва ли би променил състава на менторите в последния момент. Пък на когото му харесва – харесва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар