Радина Кърджилова в ступор от неочакваното предложение на бившия си!

Радина Кърджилова в ступор от неочакваното предложение на бившия си!
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова получи неочаквано признания от бившия си любим Стефан.

Преди да залюби секссимвола на родния театър Деян Донков, Радина Кърджилова имаше 10-годишна връзка с рапъра Wosh MC. След като пътищата им неочаквано се разминаха, сега двамата отново се срещат, и то в неочаквани роли, узна kliuki.bg.

Радина Кърджилова и Стефан са останали приятели

Радина Кърджилова и Стефан са останали приятели

От няколко месеца все по-упорито се говори, че Стефан и новата му любима стягат сватба. Той не е от хората, които обичат светския шум около себе си. Затова и много подробности около щастливото събитие не можем да очакване да научим. засега се знае, че венчавката ще е лятна, което значи, че ще се проведе съвсем скоро.

Романтичният рапър е искал с годеницата му Мария да пресъздадат сватбата на родителите му от преди 35 години. Тя пък няма нищо против. По-изненадващото в случая е, че е приела равнодушно и едно друго решение на бъдещия си съпруг! Wosh MC е отправил предложение към бившата си Радина Кърджилова да им кумува!

Двамата са съумели да запазят добрия тон помежду си след толкова дълга връзка. Стефан се радва на любовта на актрисата и Деян Донков и е решил, че именно те трябва да дадат благословията си на него и Мария. Причината е и, че точно Радина Кърджилова е запознала бъдещите съпрузи, пише hotarena.net.

Актьорската двойка се е зарадвала на предложението и е приела отдадената им чест. Сега остава само да изчакаме да видим кой първи ще издаде подробности около предстоящата сватба. А и защо не покрай нея Деян и Радина Кърджилова да решат и те да минат под венчилото и Стефан и Мария да им кумуват!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар