Бомба: Виж какво правят Елена Петрова и Кирил Ефремов в колата му! (истината довърши съпругата на актьора)

Бомба: Виж какво правят Елена Петрова и Кирил Ефремов в колата му! (истината довърши съпругата на актьора)
Гласувайте за статията

Елена Петрова отново попадна на неподходящ мъж!

Елена Петрова определено е умна, красива и талантлива жена. И една от най-кадърните родни актриси. За личния й живот обаче не може да се каже същото. От години тя все не случва на мъж, а бракът й с гръцкия милионер Фотилас се разпадна с трясък.

Елена Петрова

Елена Петрова отдавна не може да случи на късмет в любовта

След като удари на камък с настоящия съпруг на Луиза Григорова – Мартин Макариев, Елена Петрова изпита влечение и към екранния си партньор Кирил Ефремов. Двамата се превърнаха в семейна двойка в сериала „Ние, нашите и вашите“, но историята явно има продължение.

Близки до обкръжението на актьорите разкриха, че Елена Петрова все по-често търси компанията на Ефремов. Въпреки че сериалът не се излъчва от седмици. Тя е засичана с него в усамотени заведения, където си хортуват сладко, но без други хора около тях, пише вестник „Ретро“.

А наскоро са били засечени в автомобила на Кирил Ефремов, където останали близо час. „Любопитно е какво може да правят толкова време вътре, при това не не дотам оживено място. Като искаш да си говориш с колега, отиваш в кафене, нали“, шушукат източниците.

Каквото и да става, или да не става между актьорите, то определено не е по вкуса на съпругата на Ефремов. Като всяка нормална жена, така и тя избеснявала от факта, че Елена Петрова постоянно е около мъжа й.

„Няма да си кривим душите – хубавица си е Еленка. А на мъжете малко им трябва, за да кривнат от пътя и да им паднат панталоните. Така че е съвсем разбираемо нечия съпруга да изреве като ранена лъвица“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар