Това беше Барбито на фолка Гергана: Вижте я днес и ще се опулите! (неузнаваема с 20 кила отгоре – снимки)

Това беше Барбито на фолка Гергана: Вижте я днес и ще се опулите! (неузнаваема с 20 кила отгоре – снимки)
4 (80%) 1 vote

Гергана беше наричана Барбито на поп фолка, но в миналото!

Кой не помни Барбито на поп фолка Гергана?! Преди години тя за кратко се превърна в глезеницата на Пайнер. И умиляваше всички с младостта, хубостта и русите си букли. Е, за жалост това време остана в миналото, а действителността е съвсем друга.

Гергана

Така изглеждаше Гергана преди години и се котираше като една от най-вървежните певици

Наскоро почитатели на лекия стил музика се опулиха потресени. Гергана е станала неузнаваема и според тях е качила около 20 килограма отгоре си.

„Вижте я на какво прилича, станала е като лелка. То вярно, че хората остаряват, но не може далеч по-стари певици като Глория, Есил Дюран и Камелия да изглеждат още перфектно. А далеч по-младата от тях Гергана да заприлича на това“, коментират потребители в интернет.

Припомняме, че през 2004-та година Гергана изостави кариерата си, за да се отдаде на любовта. Тогава тя срещна мъж, на когото реши да посвети дните си и нищо друго не я вълнуваше.

Преди година и нещо екс Барбито реши да се завърне обратно на музикалния небосклон, но пък за лош късмет се оказа, че песента й е крадена.

Вдигна се чутовен скандал с Шадиа Мансур – автор на музиката към оригиналното парче „Всички те имат танкове“. Което бе посветено на съпротивата срещу Израел. Този скандал накара Гергана отново да се покрие.

А към днешна дата тя се изяви като музикална водеща. Което накара и феновете да я видят и да изцвилят от шока. Да, Гергана определено не е същата, но пък ако не й пука какво от това?!

А ето я и сега – феновете й не могат да я познаят

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар