Насади се на пачи яйца: Виж какво търпи Преслава от новия си любим! (цялата истина за Павел Лазаров)

Насади се на пачи яйца: Виж какво търпи Преслава от новия си любим! (цялата истина за Павел Лазаров)
Гласувайте за статията

Преслава и Павел са заедно отскоро, но дали тя ще издържи дълго на това?!

След множество кошмарни връзки, особено тази с Жоро Бирмата, Преслава успя отново да срещне любовта. Плени я атлетичният мъжкар Павел Лазаров, който преди време имаше връзки и със Златка Райкова, както и с Мария Цветкова.

Преслава

Преслава и Павел Лазаров са заедно отскоро, но певицата изглежда повече от влюбена в него

Както става обикновено обаче, много хубаво не е хубаво за дълго. Съвсем скоро след първоначалната еуфория Преслава осъзна, че този път няма да може да прави, каквото си поиска. И ако иска да бъде с Павел, то ще трябва да се ограничи от доста неща.

Близки до нея източници разкриха, че Лазаров не изпускал от очи Петя от Добрич и буквално я държал в клетка. Която, макар и златна, пак си е клетка.

Той не я пускал никъде, без плътно до нея да вървят поне двама от гардовете му. Причините за тази негова мнителност са две. Първата си я знаем – волният нрав на Преси, която с лекота забърса не един и двама известни мъже през годините.

Павел се боял да не му изневери, както е правила с бившите си и да го направи за смях пред целия свят. Втората причина обаче е по-сериозна и касае личната безопасност на самата Преслава.

Оказа се, че Лазаров бдял над сигурността й, след като преди време съпругата му Емилия на няколко пъти нападаше Златка Райкова. В момента Павел и Емилия вече са разделени, но той още не бил сигурен в нея и дали няма да излее злобата си и върху неговата Преслава, пише вестник „Галерия“.

Дано поне този път на Преси да й провърви в любовта и Павел действително да се окаже нейният човек. Тепърва ще проследим развитието на връзката им и ще стане ясно как, защо и докога.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Насади се на пачи яйца: Виж какво търпи Преслава от новия си любим! (цялата истина за Павел Лазаров)”

  1. МУЛТИ М

    юли 27. 2017

    ПРЕСЛАВА Е УМНИЦА

Добавете коментар