Адвокатката на Емануела потвърди: Тя преследва Димитър Динев (Подробности)

Адвокатката на Емануела потвърди: Тя преследва Димитър Динев (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Адвокатката на Емануела направи признание за Емануела и Митко Динев

Адвокатката на Емануела разкри истината и за Мартина Петрова. Фолкаджийката преследва бащата на детето си. Не, това не е художествена измислица. А адвокатката Милена Калчева направи това в ефир. Юристката бе гост в предаването на Венета Райкова по телевизия Бит. В него тя разказа цялата истина за заплетената ситуация.

Емануела

Емануела преследва Митко заради детето

В никакъв случай певицата с изумрудените очи била луда по бащата на детето си. Особено след всичко лошо, което й причини бащата на детето й Димитър Динев. Пайнерката отдавна е зачеркнала от живота си милионерския син. И единственото, което ги свързва све още са детето им, сина им Мити.

Малкият Димитър се роди в началото на януари преди две години. Заради него поп фолк дивата направила тази необмислена постъпка.

Именно втория син накарала Емануела да тръгне по следите на Митко Динев. А танцьорката Мартина Петрова да твърди, че певицата я преследвала и изпращала неприлични съобщения.

„Това не е истина. Емануела не е преследвала Мария Петрова. Тя е разпознала в колата бащата на сина си Митко Динев. А не танцьорката. И е поискала да разбере защо той е дошъл в София, а не е отишъл да си види сина;. Заради това тръгнала след него с колата”, обясни на екран адвокатката й.

Защитничката отрече певицата да изпитва злоба или да прави нещо, за да навреди на Мария. Двете дори били в приятелски отношения. И ходили няколко пъти по заведения. Истината е такава и няма нищо друго, категорична е адвокатката Милена Калчева.

Но определено Димитър Динев не е от тези бащи, които могат да носят с гордост това признание. И защо създава наследник, за който след това да не полага истински грижи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар