Сашо Кадиев се разгони: Налетя на втрещената Деси Стоянова! (пълен цирк в ефир – снимки)

Сашо Кадиев се разгони: Налетя на втрещената Деси Стоянова! (пълен цирк в ефир – снимки)
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев от сутринта не е на себе си, шашна зрители и колеги!

Тази сутрин зевзекът Сашо Кадиев връхлетя разгонен в студиото на предаването си „Преди обед“ по Би Ти Ви. И докато някой се усети какво става, налетя на колежката си Деси Стоянова. Сашко я стисна в прегръдките си и започна да я мляска като за световно.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев се разгони от сутринта, налетя на колежката си Деси Стоянова

Опитна и обиграна в работата си, Деси Стоянова успя да се сдържи и да прикрие шока от постъпката на Сашо Кадиев. Но си личеше, че бурните му ласки я притесниха.

За разлика от нея обаче, гостенката в студиото – водещата Надя Иванова, не беше така щедра към сина на Катето Евро. Сашко налетя и на нея, а Надя през цялото време се дърпаше, пищеше и се опитваше да се скрие от горещите целувки на чаровника.

В най-благодатна позиция се оказа вторият гост в студиото, който цяла седмица чете новините заедно с Надето. Фактът, че е мъж много му помогна в случая и Сашко дори не опита да се домогне до него.

Източници от кухнята на медията разкриха, че Кадиев е отнесъл яко конско по време на рекламите от Деси Стоянова. А от апаратната му наложили да се държи прилично и да не втрещява зрителите в тези ранни часове.

Надя Иванова пищи и се крие от изблиците му на нежност

„Ама днес е световният ден на целувката. Аз затова“, опитал да се измъкне Сашо Кадиев. При което го посъветвали да се ограничи в честването на празника с жена си Таня и семейството.

Като става дума за Таня Тончева обаче, тя ясно е показвала през годините, че не одобрява твърде фриволното поведение на мъжа си. От което следва, че неприятностите за актьора-водещ ще продължат и след прибирането му у дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар