Анджелина Джоли: Напуснах Брад, след като видях какво прави с детето ми!

Анджелина Джоли: Напуснах Брад, след като видях какво прави с детето ми!
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли все още е бясна на Брад Пит и не може да му прости стореното!

42-годишната красавица Анджелина Джоли вече почти година е официално разделена с Брад Пит, но кошмарът от неговото поведение още я преследва. Тя не може да забрави случилото се, научи Kliuki.bg.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли още е бясна на Брад Пит

Много се изписа и изговори за този развод. Най-реалната версия е, че Анджи е напуснала мъжа си заради отношението му към осиновените им деца и по-специално към най-голямото.

Актрисата твърдеше в съда дълго време, че Брад е тормозел психически и физически Мадокс, поради което младокът в момента не иска да го вижда. Това е ставало в пристъп на пиянство от страна на актьора.

„Мислех, че Мади преувеличава, но накрая се убедих с очите си. Имаше посягания и обиди, беше ужасно. Когато се напие, той става друг човек. Затова нямаше как да не го напусна.“ – споделя Анджелина Джоли.

Брад Пит опроверга тези твърдения на бившата си жена, която му бе пратила по петите дори ФБР. Нищо от това не бе доказано, но Анджи все още твърди, че не си е измисляла.

Разбира се, към причините за развода спадат и множеството изневери на актьора. Той многократно е кръшкал на Анджелина и тя е търпяла години наред.

Всъщност самата актриса е издевателствала над мъжа си физически. Преди 2 години Брад се появи целия насинен със смешно обяснение за това. Тогава се заговори, че Анджи го е пребила заради негова изневяра.

Какъвто и да е Брад Пит, трябва да му се признае, че на жена си никога не е посягал. Нещо, с което не могат да се похвалят други пияни мъже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар