Уникум: Ирина Тенчева си смени физиономията! (цвили до Иван Христов – потресаващи снимки)

Уникум: Ирина Тенчева си смени физиономията! (цвили до Иван Христов – потресаващи снимки)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева разцепи мрежата с поредното си хрумване!

Този път надмина себе си. Ирина Тенчева запали мрежата с новите си снимки, на които е с тотално сменена физиономия. Не, не си мислете, че половинката на Иван Христов е прибегнала до услугите на пластичната хирургия.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева цвили щастливо край морето

Нищо подобно. За по-евтино и бързо тя реши да се превърне в… кон. И гордо зацвили до любимия си Иванчо. Вероятно мъжът й е толкова влюбен в нея, че ще си я хареса ако ще й с глава на варан да бъде.

Но това не се отнася за потребителите в мрежата, много от които така или иначе не долюбват Ирина Тенчева отдавна. Още, откакто хитро отмъкна Иван Христов от Вихра Петрова, та до представянето й в Къщата на Вип Брадър.

Цвилещите снимки на Ирина Тенчева, която иначе спокойно пие шампанско на брега на морето, се харесаха на няколко нейни приятели в мрежата.

Една от тях е Деси Цонева, която изригна: „Това надминава и най-смелите ми мечти. Цепиш, конче!“, похвали я Десито. Мнението на Цонева обаче рязко се разграничи с това на повечето потребители, които съсипаха Тенчева по форуми в нета.

„Удари я или критическата, или слънцето, или и двете едновременно. Горката жена!“, „Хак да му е сега на Иван. Заряза хубавата жена, за да си ляга до кон. Поне се показа натурална пред света“, „Иринка изтрещя напълно. То това не е за смях, за съжаление е“…

Такива и подобни коментари заляха мрежата, но пък очевидно Ирина Тенчева си се харесва и се кефи на фундаменталната идея. Добре поне, че не е решила да си сложи главата на елен с разклонени рога. Да не дърпа дявола за опашката… не, че друго!

Жребец или кранта?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар