Коко Динев не вярва какво му дойде до главата! Освен че му показа вратата, Емилия разкри и що за стока е

Коко Динев не вярва какво му дойде до главата! Освен че му показа вратата, Емилия разкри и що за стока е
4.5 (90%) 2 votes

Коко Динев чу бруталната истина за себе си, и то от най-неочаквания човек!

Преди дни Емилия призна в най-откровеното си интервю, че най-сетне е напуснала Коко Динев. Двамата имаха дълга повече от десетилетие връзка, ознаменувана от появата и на две деца. Но явно любовта не им достигна и краят вече е бил неизбежен, научи kliuki.bg.

Емилия попиля Коко Динев

Емилия попиля Коко Динев

Емилия винаги сме я познавали като хрисима и смирена, нежелаеща личния й живот да бъде на показ. Но явно през цялото време, през което е била с Коко Динев, е търпяла такива унижения, че сега е логично те да избият в някаква посока. Така певицата реши да си твори устата и да сложи на мястото му все по-затъващия бизнесмен с хазартни наклонности.

Тя е категорично, че връзката й с Коко Динев е била нищо повече от едно безкрайно унижение. Днес Емилия я е яд, че толкова години е преглъщала гордостта си е и прощавала в името на любовта и детето. Но накрая е осъзнала, че няма бъдеще за връзка, в която жената е по-силната половинка във всяко едно отношение. В този ред на мисли, фалитът на бизнесмена е прелял чашата.

Певицата доста време издържаше мъжа си, а той й се „отблагодаряваше“ с нощуване в казина, дори когато тя носеше дъщеря му. Освен това, Коко Динев е толкова нагъл, че си е позволявал многократно да упражнява физическо насилие върху крехката Емилия. А многобройните изневери няма защо да ги отрича, защото всички сме наясно с тях, пише hotarena.net.

С тези признания певицата орпеделено успя да си излее мъката и всичко, кеото е таила толкова години. Но това по никакъв начин не значи, тя е готова отново да прости. ЕМилия вече е подредила живота си без Коко Динев и даже й е много по-добр еот преди. А феновете й не спират да й изпращат подкрепа за решеението й най-сетне да сложи край на това мъчение!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар