Люси Дяковска е потресена от бившата си Снежана Макавеева!

Люси Дяковска е потресена от бившата си Снежана Макавеева!
5 (100%) 1 vote

Люси Дяковска не може да повярва, че това е жената, в която се е влюбила!

Певицата Люси Дяковска не приема никак добре това, което Снежана Макавеева прави в „Черешката на тортата“. Тя счита поведението й за крайно неадекватно и дори просташко.

Люси Дяковска и Снежана Макавеева

Люси Дяковска е в потрес и шок от Снежана Макавеева

Както е известно, Снежи и Людмила бяха свързвани в любовна афера преди време. Двете към днешна дата не са заедно, но се предполага, че са запазили някакъв контакт.

Люси Дяковска обаче познавала актрисата като съвършено различен човек от този, който в момента се изявява в ефира на Нова ТВ. Тя дори не можела да повярва, че всичко това, което се случва, е с участието на звездата от „Под прикритие“.

„Познавам Снежана като мило и сърдечно момиче, което уважава хората. Не мога да я позная сега.“ – разправяла Люси Дяковска пред близките си.

Припомняме, че актрисата си навлече гнева на всички зрители най-вече с това, което каза на Владо Николов. Тя опита да принизи волейболната ни легенда с въпрос дали още играе или не го прави от 10 години.

Това обаче беше само началото на изцепките на Снежана Макавеева. Снощи например се видя как манекенката демонстрира фасони и срещу Жени Джаферович.

Люси Дяковска по принцип не е фен на такъв тип поведение. Тя също е доста пряма на моменти, но не и заядлива.

Певицата си навлече определен брой недоброжелатели по време на X Factor, където атакува някои участници доста остро. Онова, което я различава от Снежана Макавеева, обаче е уважението към другите звезди. Нещо, което Снежи не показва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Люси Дяковска е потресена от бившата си Снежана Макавеева!”

  1. Ния

    юли 06. 2017

    Това е роля, хора, не схванахте ли? Иначе как ще гледаме? Предаването е вече доста досадно и залагат на интригите. Кой ако не актриса ще го изиграе по-добре? Заяжда се, ама после им дава десятки.

Добавете коментар