Краят на Лео Бианки разби феновете му!

Краят на Лео Бианки разби феновете му!
4 (80%) 1 vote

Лео Бианки стана повод за много сълзи!

Риалити звездата Лео Бианки разплака много хора, след като стана ясно, че се готви да се завърне в родината си Италия. Рапърът иска да напусне час по-скоро България, но причните не са напълно ясни.

Лео Бианки

Лео Бианки разплака феновете си

Леонардо и жена му Лучия възнамеряват да вземат близнаците си и да се завърнат към италианския начин на живот. Тяхното желание е това да се случи възможно най-скоро, за да може децата им да свикнат по-лесно с истинската си родина.

Според някои слухове, Лео Бианки бяга от България поради финансови проблеми. Веригата му ресторанти били погнати от данъчните, а и напоследък изобщо не вървели добре.

Едно евентуално изнасяне на рапъра от България обаче ще разплаче много фенове на R&B музиката, където бившият брадър се изявява много успешно от години. Дори вече е започната подписка в интернет, която цели да го убеди да остане в страната ни.

Лео живее на българска земя от близо 15 години. Той се наложи като един от лидерите в ресторантьорството у нас, особено това от италиански тип.

Голямата слава застигна италианеца през 2005 г., когато участва в „Биг Брадър“. Там той завърши на второ място.

Лео Бианки има още едно второ място в шоуто, но в „Биг Брадър Ол Старс“. Това се случи през 2013 г.

Успоредно с ресторантьорската си дейност Леонардо разви и рап кариера. Именно тя му спечели толкова много фенове, които сега са в ужас, че си тръгва.

„Лео трябва да остане, България има нужда от него.“ – вайкат се почитателите на италианеца, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар