Цветелина Грахич в немилост, чука пак на вратата на Слави?! (Вижте какво я сполетя)

Цветелина Грахич в немилост, чука пак на вратата на Слави?! (Вижте какво я сполетя)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич доста бързо разбра, че животът й без Слави никак няма да е лесен!

Изявленията на Цветелина Грахич, че най-доброто от нея тепърва предстои все повече звучат като въздух под налягане. Тя благодари на бившите си колеги и се хвърли презглава в соловата си кариера. Но само дни след раздялата с „Шоуто на Слави“ усмивката слезе от лицето й, узна kliuki.bg.

Сметките на Цветелина Грахич излязоха криви

Сметките на Цветелина Грахич излязоха криви

Откакто е свободен електрон на музикалната сцена, Цветелина Грахич се превърна в персона нон-грата. Вместо да се увеличат, участията й са намалели до санитарния минимум,. Сега босненката има пряко сили по една изява на седмица и едва свързва двата края заради големите си разходи. А, междувременно се фука, че скоро ще изненада феновете си, вероятно със солово парче.

Бившата беквокалистка на „Ку-Ку Бенд“ се е принудила да редуцира мизата си с цели 100 лева и сега пее срещу три бона. Но и тях няма кой да й ги даде! Шефовете на заведенията не я искат на сцената си именно по същата причина, по която Слави я изрита – неадекватно поведение, което дори подпийналите посетители не харесват.

Поканите към Цветелина Грахич напоследък идват все от малки родни градчета и дори по морето не се котира. А тя пък се хвали, че телефонът й прегрявал от покани за участия… Така босненката се оказа просто поредната певица, която удря дъното след раздялата си със Слави. А преди нея бяха Деси Добрева, Нели Петкова, Алекс Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Цветелина Грахич в немилост, чука пак на вратата на Слави?! (Вижте какво я сполетя)”

  1. Emo

    юли 07. 2017

    vsichki pevizi na Slavi svurshvat Po edin I sushti nachin

Добавете коментар