Приказен рожден ден и годишнина от сватбата за Джена! (ФОТО)

Приказен рожден ден и годишнина от сватбата за Джена! (ФОТО)
Гласувайте за статията

Джена се порадва на два празника в едно!

Певицата Джена разтърси личния си свят през тази седмица. Тя отбеляза своя рожден ден номер 32 и една година от брака си с Атанас Стоев, научи Kliuki.bg.

Джена

Джена е на върха на щастието от една година насам

Празникът се състоя в Свети Влас, където фолк дивата събра най-близките си хора. Купонът се оказа скромен, но със стил.

Редом с празниците Джена успя да съчетае и малко работа. Причината именно там да празнува е в нейно участие в този морски курорт.

Купонът е продължил чак до Слънчев бряг, където компанията се запила в малките часове. Арена на събитието е бил популярен попфолк клуб.

Джена събрала погледите на всички в дискотеката, когато се появила като обикновен гост, вместо като изпълнител. Все пак тя изпяла и там няколко песни, тъй като хората я умолявали да го направи.

„Беше страхотно да я видим като една от нас. Може да се каже, че е голяма купонджийка. Цяла нощ вилняха с Наско, много са щури.“ – разкрива един от присъстващите.

Бебето на двойката през това време е било поверено на орк. „Канарите“, които са негови баба и дядо. Те често се грижат за него, тъй като и Джена, и Атанас са доста заети с участия и различни музикални проекти.

Припомняме, че изпълнителката на „Химия“ и музикантът се венчаха миналия юли, след като бяха имали връзка от едва няколко месеца преди това. Последва бързо забременяване на певицата и раждане през тази пролет.

Засега Джена и Наско изглеждат по-влюбени от всякога. Семейният живот не им е навредил в това отношение и дано не го направи никога.

Вижте двойката на празника, направо сияе!

Джена и Наско

Джена и Атанас Стоев празнуват

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар