Тенисистка проплака: Григор Димитров ме използва, за да изневери на Никол!

Тенисистка проплака: Григор Димитров ме използва, за да изневери на Никол!
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров е искал да кръшне на Никол Шерцингер, за да й отмъсти!

Тенисистката Ализе Лим, за която се говореше, че е новата изгора на Григор Димитров, се оказа просто негова забежка. Французойката е била само авантюра за Гришо, който по онова време е бил бесен на Никол Шерцингер.

Ализе Лим за Григор Димитров

Тя се чувства наранена от Григор Димитров

Това, което е вдигнало кръвното на българската първа ракета, е било разкрепостеното поведение на мулатката. Преди месец-два тя се скъса да поства снимки и клипове как се забавлява в компанията на други мъже.

Това ядосало Григор Димитров дотам, че той понечил да й изневери. Тогава срещнал Ализе Лим, с която се засякъл в Париж, понеже тогава беше „Ролан Гарос“.

Между двамата пламнала искра и бързо усъмнали заедно в хотелската стая на Гришо. Последвали още няколко подобни нощи, но до нещо по-сериозно не се стигнало.

В мига, в който Никол потърсила Григор, за да му се извини, че го е накарала да ревнува, той забравил за френската си колежка. Така Лим се превърнала в просто заигравка за българския тенисист.

„Повярвах, че това между мен и него е истинско, а се оказа, че е искал просто да изневери на приятелката си. Жалко, но той губи.“ – вайкала се Ализе пред своите близки, цитирана от френската преса.

Така Григор Димитров отново се озовава в прегръдките на Никол Шерцингер, откъдето явно пускане няма. Двамата демонстрираха помирението си на рождения ден на певицата преди седмица, когато го прекараха заедно.

Сватбата им най-вероятно остава и ще се проведе в края на годината. Неин домакин ще бъде България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тенисистка проплака: Григор Димитров ме използва, за да изневери на Никол!”

  1. Emo

    юли 07. 2017

    I kakvo e zagubil ??? porednata broika !!!!

Добавете коментар