Любовта на живота на Снежана Макавеева е бивша на Слави, вижте коя е тя!

Любовта на живота на Снежана Макавеева е бивша на Слави, вижте коя е тя!
5 (100%) 3 votes

Снежана Макавеева има скандално минало, което и до днес притеснява родителите й!

Актрисата, която в момента наблюдаваме в „Черешката на тортата“, Снежана Макавеева е известна с нестандартните си похождения в любовта. Тя е забивала и мъже, и жени, но именно представител от нежния пол е любовта на живота й.

Снежана Макавеева

Снежана Макавеева и Галя от „Сатен“ по време на връзката им

Става въпрос за Галя от „Сатен“, с която Снежи преди години работеше и дружеше. Звездата от „Под прикритие“ е обичала истински досега само балерината, която преди доста години пък топлеше завивките на Слави Трифонов.

А гаджетата на Снежана Макавеева дотук наистина не са били никак малко. Тя имаше връзка с Мариан Вълев – Куката. Друга интересна жена, на която завъртя главата преди време, пък е Люси Дяковска.

Галя от „Сатен“ обаче за актрисата е била нещо повече от гадже или любовница. Тя е била за нея спътница в живота и най-добра приятелка.

Двете се разделят след скандал за изневяра. Балерината заподозрява Снежи във връзка с друга жена и дори й налита на бой. Актрисата така и не признава, че е изневерила и така раздялата им се превръща в скандална.

Всичките близки на Снежана Макавеева твърдят, че тя не е чиста лесбийка, а е била с жени от интерес към нестандартното. Дори някои определят това като лиготия от нейна страна.

Родителите й обаче не приемат никак добре заигравките й с жени. Те и до днес й вдигали скандали, когато разбират за нейни интимни моменти с дами.

Към момента Снежана е необвързана и в процес на търсене на голямата любов. 27-годишната софиянка отдавна е преодоляла Галя от „Сатен“, но надали някога ще я забрави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар