Най-добрият приятел на Михаел Шумахер разкри шокираща истина за легендарния пилот!

Най-добрият приятел на Михаел Шумахер разкри шокираща истина за легендарния пилот!
2.7 (53.33%) 3 votes

Михаел Шумахер вече почти 4 години се бори с жестоката си съдба!

Жан Тод е най-близкият приятел на Михаел Шумахер. Двамата работиха заедно във „Ферари“ в най-силните години на клуба. Чест прави на французина, че не е забравил своя другар и продължава да го посещава в Швейцария, научи Kliuki.bg.

Михаел Шумахер и Жан Тод

Жан Тод (до Михаел Шумахер) с интересни разкрития насред България

Шефът на ФИА в момента се намира в България и даде интервю за Би Ти Ви, в което разкри интересни подробности около Шуми. Той отказа да поясни какво точно е състоянието му, като само каза, че все още се бори.

Онова, което изненада мнозина, обаче е разкритието на Жан Тод за личността на Михаел Шумахер. Оказва се, че легендарният пилот е много по-различен от това, което мнозина считат, че е.

„Той е много скромен човек. Въпреки че е толкова известен, е много скромен и добър. Не обича да се изтъква, дори е срамежлив.“ – каза бившият директор на „Ферари“.

Разбира се, това е пълната противоположност на представите за германеца, които бяха градени толкова години. Той винаги е бил смятан за арогантен и дори леко нахален човек.

Най-вероятно арогантността му се е проявявала само на пистата и в нещата, свързани с Формула 1. Все пак се помни един паметен миг преди 19 години, когато Шумахер тръгна да бие Дейвид Култард след катастрофа между двамата.

В живота обаче явно седемкратният световен шампион е бил съвсем различен човек. Там той показва толерантност и свенливост.

Не е ясно дали още ги показва, защото не се знае дали може да разсъждава нормално. Жена му Корина е забранила на всички да издават каквато и да е информация за състоянието му, без да е съгласувано първо с нея.

Жан Тод говори и за сина на Михаел Шумахер – Мик. Той е тръгнал по стъпките на баща си, което според французина е тежко бреме.

„Той е страхотно момче, но носи фамилия, която му тежи. Това е голям проблем, защото винаги ще има очаквания към него.“ – каза още най-добрият приятел на Пилето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар