Невена Цонева не е била първият избор на Слави: Вижте истината!

Невена Цонева не е била първият избор на Слави: Вижте истината!
3 (60%) 2 votes

Невена Цонева е взета от Слави Трифонов по милост и принуда!

Вече няколко седмици Невена Цонева работи в „Шоуто на Слави“, но истината е, че можеше изобщо да не се стигне дотам, ако не беше отказът на нейна колежка. Дългия е предложил мястото на Цветелина Грахич първо на друга певица, която обаче категорично го отсвирила.

Невена Цонева и Слави Трифонов

Невена Цонева не е била първият избор на Слави Трифонов

Когато узнал, че Цвети го напуска, Слави Трифонов потърсил услугите първо на Деси Добрева. Той харесвал нея най-много от всички певици, с които е работил. Тя обаче веднага отхвърлила предложението му.

Русокосата варненка в момента тъне в лукс и охолство, след като спечели и продължава да печели луди пари от участия по сватби. Тя е най-търсената сватбена певица в страната и графикът й е запълнен чак до края на годината.

Затова Деси изобщо не изпитвала нуждата от постоянно работно място. Напротив, тя преди години напуснала шоуто именно защото обича свободата и не желае да има шефове на главата си.

„Най-голямото удоволствие е да работиш за себе си. Тогава винаги е по-сладко.“ – казва със задоволство Деси Добрева.

Невена Цонева също досега винаги беше работила само за себе си, но след като стана майка, финансовите нужди я налегнаха и се принуди да си търси работа на постоянен трудов договор.

Въпреки че Невена е жена на барабаниста на „Ку-ку бенд“ Венелин Венков и е в отлични взаимоотношения със Слави Трифонов, продуцентът не е човек, когото можеш да убеждаваш в нещо. Той тъгува по Деси Добрева от мига, в който го напусна. Уви, и сега не успя да я върне при себе си.

Все пак Слави и Деси работят заедно от време на време. Той постоянно я включва в концертите си и това са единствените мигове, в които се наслаждава от нейното присъствие. Защото не е тайна, че шоуменът е имал и по-специални чувства към Добрева преди ряздялата им през 2004 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Невена Цонева не е била първият избор на Слави: Вижте истината!”

  1. Тая

    юли 07. 2017

    Невенка още го раздава малко дървена и провинциална, но с времето сигурно ще се отпусне и надобрее.

  2. Жан

    юли 08. 2017

    Самият факт, че не знаете, че Венелин Венков е барабанист, а не китарист , говори, колко ви е достоверна клюката ! Шматки !

Добавете коментар