Лоренцо на Софи Маринова заби фотомодел

Лоренцо на Софи Маринова заби фотомодел
Гласувайте за статията

Лоренцо на Софи Маринова отдавна вече не е дете, а младеж, който забива красавици!

Синът на Софи Маринова започна музикалната си кариера, а с това започна и неговият активен любовен живот. Вече десетки девойки чакат на опашката за него, но той си избра екранната си партньорка Биби, научи Kliuki.bg.

Синът на Софи Маринова

Лоренцо на Софи Маринова с новото си гадже

Двамата се запознали на снимките на първия видеоклип на Лоренцо, озаглавен „В атака“. Там красавицата му партнира като негова половинка.

15-годишният Лоренцо веднага си паднал по Биби и я поканил на среща. Тя, разбира се, не му отказала, въпреки че е с няколко години по-голяма от него.

Синът на Софка отдавна върти гаджета, но с навлизането си в шоубизнеса нещата стават още по-сериозни. Пред дома му буквално се трупали момичета, които чакали запознанство с него.

Това, че Лоренцо е от цигански произход, изобщо не притеснявало девойките. Те били готови на всичко, за да се доберат от миг слава.

Софи Маринова постепенно направи всички в семейството си певци. Първо гаджето й Гринго издаде няколко песни, а сега и синът й следва тази съдба.

Фолк дивата все пак не се появява в клипа на Лоренцо, защото той я помолил да не го прави. Тийнейджърът искал да се откъсне от майка си и да започне да гради своя кариера.

Връзката му с Биби засега няма изгледи да стане сериозна, тъй като и двамата са още много млади. Лоренцо обаче не показва индикации да стане много сериозен мъж. По-скоро има голяма вероятност да се превърне в женкар, какъвто е и баща му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар